• Izolacija strehe
Izolacija strehe

V podjetju Tehnomarket že leta priporočamo in ponujamo produkte, s katerimi  postane vaša streha resnično kvaliteteten in funkcionalen del hiše. In tako je tudi v primeru, ko govorimo o izolaciji strehe. 
Ko govorimo o izolaciji strehe ima sama streha zelo veliko vlogo pri zaščiti našega objekta. Streha namreč ščiti naš objekt pred padavinami, kot so dež, sneg in toča, kakor tudi pred različnimi vremenskimi vplivi, kot so vročina in mraz ter različni hitri vremenski prehodi, ki lahko vašo streho in notranjost objekta izpostavijo mrzlemu zimskemu zraku, oziroma vročemu poletnemu zraku.

Kvalitetna strešna toplotna izolacija lahko bistveno pripomore k kvaliteti bivanja in energijski učinkovitosti. Kvalitetna strešna toplotna izolacija lahko bistveno zniža stroške ogrevanja pozimi oziroma hlajenja poleti. Pri menjavi toplotne izolacije priporočamo kvaliteto, zato vam priporočamo toplotno izolacijo Stiferite Isoventilato. 

Stiferite Isoventilato je toplotna izolacija z vgrajeno letvijo in parapropustno folijo. S kombinacijo omega profilov in toplotne izolacije Stiferite Isoventilato lahko prihranite denar in čas, hkrati pa ste poskrbeli za popolno mikroventilacijo vašega ostrešja in posledično najboljšo možno izolacijo.

Če išete dodatne informacije o boljši toplotni izolaciji pa ne odlašajte in nas kontaktirajte. 

Prijava na e-novice